برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.

نورپردازی هتل و مسافرخانه

نورپردازی فضاهای مختلف هتل و مسافرخانه

طراحی داخلی و نورپردازی هتل دارای سختی های زیادی است و باید کاملا آگاهانه و با کارشناسی انجام شود چرا که ریزفضاها در هتل بسیار گسترده است. از نمای بیرونی هتل، قسمت ورودی، لابی هتل، راهروها، اتاق ها، رستوران هتل و غیره هرکدام دارای اصول نورپردازی منحصر به فردی هستند. از آنجایی که هتل ها کاربری های متفاوتی از مسکونی تا پذیرایی را در خود جای می دهند بنابراین دارای نورپردازی در سطوح مختلف نیز می باشند. یکی از اصلی ترین اقداماتی که قبل از نورپردازی باید انجام شود این است که سبک و سیاق هتل خود را مشخص کنید تا بتواند فضایی منحصر به فرد را ایجاد نماید. توجه داشته باشید که نورپردازی در یک هتل یا مهمان سرا می تواند تاثیراتی شگرفی در نظر مسافران داشته باشد به همین دلیل بهتر است طراحی و انتخاب المان های روشنایی توسط نیروی متخصص و کارشناسان نورپردازی انجام شود.

+
روشنایی مورد استفاده : تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان  مشاهده محصولات بیشتر
نورپردازی هتل و مهمان خانه

تاثیر نورپردازی صحیح در کاربری هتل

اگر بتوانید در نورپردازی هتل ها تعادلی بین طراحی و عملکرد ایجاد نمایید هم مهمانان هتل اقامتی لذت بخش خواهند داشت و هم نورپردازی درست می تواند روی موثر و حرفه ای کار کردن کارکنان نیز تاثیرگذار باشد. یکی دیگر از مواردی که در انتخاب نور درست هتل ها باید برررسی شود، مبحث صرفه جویی در انرژی است که بی شک عاملی موثر در کاربری هتل می باشد. روشنایی ایده آل بیش از هرچیزی به ماهیت هتل، ویژگی ها و المان های مختلف دیگر آن مکان اقامتی بستگی دارد.

در انتخاب و محبوبیت یک هتل مبحثی که در نگاه اول روی ناخودآگاه ما تاثیر گذار است، زیبایی ها و جلوه های بصری فضاست که نورپردازی می تواند در کنار معماری و ساخت بنا اثری دو چندان در جذابیت فضا داشته باشد. هرچه بتوانید از نورهای خلاقانه با طراحی های منحصر به فرد استفاده کنید قطعا نشانی برتر برای هتل شما محسوب می شود. البته در کنار زیبایی باید به کاربردی بودن نور برای مهمانان نیز توجه داشت به طور مثال راهروهای هتل ها یکی از پر رفت و آمدترین فضاها هستند که همواره باید روشن بوده تا نور کافی برای عبور و مرور افراد در ساعات مختلف شبانه روز را فراهم کنند.

نورپردازی هتل، بخش های مختلف

قسمت های مختلف یک هتل دارای نیاز به نورهای متفاوتی دارند که برای هر بخش باید به صورت دقیق بدانید که از چه رنگ نور و چه مدل چراغ هایی استفاده کنید. البته در هر محیطی بهتر است نورهای استفاده شده قابلیت تنظیم داشته باشند مثلا در قسمت رستوران هتل می توان هنگام صبح و برای صرف صبحانه از نور سرد یا سفید استفاده کرد و حال در زمان صرف شام مهمانان بهتر است چراغ ها قابلیت تغییر رنگ نور داشته و بتوان آنها را روی نور گرم تنظیم نمود. پس توجه داشته باشید که دمای رنگ نور نیز در کنار انتخاب نوع چراغ اهمیت بالایی دارد.

بسته به اینکه هتل دارای معماری کلاسیک، تاریخی، مدرن و غیره باشد، نورپردازی متناسب با آن انجام می شود. مثلا در هتل های لوکس معمولا لوسترهای بزرگ و خاص در ورودی استفاده می شوند که در همان ابتدا توجه افراد را جلب می کنند. گاهی آینه کاری های زیاد و استفاده از المان های کریستالی و پر زرق و برق در کنار نورپردازی صحیح جلوه ای خاص به محیط می بخشد. نورپردازی مسافرخانه یا مهمانخانه غالبا کمتر از هتل مورد توجه قرار می گیرد و معمولا ساده تر است. استفاده از چراغ ها و لوسترهای کاربردی و ساده می تواند در مسافرخانه ها و مهمانخانه ها مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه به بررسی مختصری در رابطه با نورپردازی بخش های مختلف هتل ها و مهمان سراها می پردازیم :

نورپردازی لابی و بخش پذیرش هتل

لابی هتل یکی از بخش هایی است که در ابتدای ورود افراد توجه آنان را جلب می کند به همین دلیل لازم است که کاملا برجسته باشد. حال این برجسته بودن علاوه بر معماری صحیح و فضاسازی درست می تواند با نورپردازی قوی نیز ترکیب شده و فضایی جذاب و در عین حال آرامش بخش را برای افراد فراهم آورد. در این قسمت استفاده از چراغ های دانلایت و چراغ های سقفی توکار بیشتر توصیه می شود زیرا هم نور یکنواختی را منتشر می کنند و هم مصرف انرژی پایین تری دارند. لابی یک هتل فضای بسیار مهمی است و اولین برداشت از هتل را فراهم می کند از طرفی نورپردازی بخش پذیرش نیز باید به گونه ای باشد که راهنمای مسافران بوده و آنها را به سمت محل پذیرش جذب نماید. در واقع نور ورودی نباید گیج کننده باشد و افراد را دچار سردرگمی نماید. استفاده از لوسترها یا چراغ های دکوراتیو بزرگ و درخشان نیز می تواند در دید افراد مراجعه کننده تاثیر گذار باشد.

+
روشنایی مورد استفاده : آویز و لوستر  مشاهده محصولات بیشتر
نورپردازی لابی هتل

نورپردازی راهرو و راه پله هتل

در راهروها نورپردازی باید به گونه ای عملکردی باشد تا بتواند مسیر اتاق ها، پله ها و دسترسی به آسانسورها را مشخص کند. در این بخش از هتل ها و مهمانخانه ها نورپردازی معمولا هم به صورت سقفی و هم به صورت دیواری انجام می شود. نورهای دیواری معمولا دکوراتیو هستند و جنبه زیبایی آنها از جنبه کاربردی بیشتر است. از سوی دیگر پرسنل هتل نیز زمان زیادی را در این فضاها می گذرانند به همین دلیل لازم است که نور مناسب برای این فضاها تامین شود. چراغ های دانلایت با نور ملایم و چراغ های سقفی و دیواری گزینه های مناسبی برای نورپردازی راهروهای هتل ها می باشند.

پله ها باید به گونه ای روشن شوند که در شب نیز استفاده از آنها ایمن باشد در واقع برای ایجاد این شرایط می توان از ریسه های ال ای دی زیرپله ای یا چراغ های کنار پله ای استفاده کرد که هم زیبایی دارند و هم می توانند نور لازم را تامین نمایند.

+
روشنایی مورد استفاده : چراغ دیواری  مشاهده محصولات بیشتر
+
روشنایی مورد استفاده : چراغ دیواری بالا تابلو  مشاهده محصولات بیشتر
+
روشنایی مورد استفاده : چراغ سقفی  مشاهده محصولات بیشتر
نورپردازی راهرو و راه پله هتل

نورپردازی رستوران و اتاق کنفرانس هتل

در فضای ناهار خوری یا رستوران هتل طراحی و نورپردازی باید به گونه ای متمایز و جذاب باشد. به طور مثال در فضای رستورانی بهتر است از نورهای گرم و جذاب سقفی و یا نورهای مجزا بالای هر میز استفاده شود در حالی که در نورپردازی اتاق کنفرانس تامین نور معمولا با چراغ های سقفی بوده و نور سفید گزینه مناسب تری برای این فضاها می باشد. البته وجه اشتراک رستوران و اتاق کنفرانس در نورپردازی این است که افراد در هردوی این فضاها به دنبال ارتباط چهره به چهره هستند و محیط باید به اندازه کافی روشن باشد.

+
روشنایی مورد استفاده : چراغ اداری و تجاری  مشاهده محصولات بیشتر
+
روشنایی مورد استفاده : پنل ال ای دی  مشاهده محصولات بیشتر
+
روشنایی مورد استفاده : چراغ دیواری لوکس و مدرن  مشاهده محصولات بیشتر
نورپردازی رستوران و اتاق کنفرانس هتل

نورپردازی اتاق های هتل

در نورپردازی اتاق های هتل این نکته را در نظر بگیرید که نیاز به شدت نور و زمان روشنایی از دیدگاه هریک از افراد مفهوم متفاوتی دارد و ممکن است افراد ساکن در اتاق به نور کم یا نور زیاد عادت داشته باشند به همین دلیل لازم است قسمت های مختلف اتاق قابلیت اینکه به صورت مجزا روشن شوند را داشته باشند. بنابراین بهتر است از یک صفحه کنترل کنار تخت استفاده شود تا دست افراد در کم و زیاد کردن روشنایی و غیره باز باشد. برای مطالعه در تخت می توان از یک چراغ دیواری بالای سر تخت استفاده کرد.

یکی دیگر از بخش های یک اتاق سرویس بهداشتی است که نیاز به نورپردازی آینه با استفاده از چراغ بالا آینه ای دارد. از سوی دیگر از نور سقفی یا دیواری برای تامین روشنایی عمومی فضای سرویس بهداشتی و حمام استفاده می شود.

+
روشنایی مورد استفاده : چراغ سقفی روکار  مشاهده محصولات بیشتر
+
روشنایی مورد استفاده : چراغ پنلی  مشاهده محصولات بیشتر
+
روشنایی مورد استفاده : چراغ دکوراتیو  مشاهده محصولات بیشتر
+
روشنایی مورد استفاده : چراغ رومیزی  مشاهده محصولات بیشتر
نورپردازی اتاق های هتل

همانطور که در ابتدای متن اشاره کردیم هتل ها و مهمان خانه ها از ریزفضاهای زیادی تشکیل شده اند که هرکدام کاربری خاص خود را داشته و باید به صورتی متفاوت نورپردازی شوند. در این قسمت ما تعدادی از فضاهای کلی یک هتل را مورد بررسی قرار دادیم برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نورپردازی بخش های مختلف یک هتل و همچنین کسب مشاوره ی تخصصی نورپردازی با کارشناسان ما در لایت هوم تماس بگیرید.

ادامه مطلب
سوالات متداول
<
>
پنکه رومیزی دمنده مدل Haleh سایز 30 پنکه رومیزی دمنده مدل Haleh سایز 30 1,030,000 تومان 947,600 تومان
پنکه سقفی سه پره لونا مدل 112 پنکه سقفی سه پره لونا مدل 112 2,200,000 تومان 2,090,000 تومان
حشره کش برقی 2x10 وات صاعقه مدل SA210 حشره کش برقی 2x10 وات صاعقه مدل SA210 3,575,000 تومان 3,289,000 تومان
پنکه سه در یک البرز پنکه سه در یک البرز 2,830,000 تومان 2,688,500 تومان
پنکه سقفی لونا مدل 102 پنکه سقفی لونا مدل 102 2,250,000 تومان 2,137,500 تومان
پنکه سقفی سه پره البرز مدل CF-90 پنکه سقفی سه پره البرز مدل CF-90 2,300,000 تومان 2,185,000 تومان
<
>

فروش ویژه

تلفن تماس

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به حساب کاربری