فنر سیمکشی
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- راحت
- نوع محصول :
- فنرزن برقی
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- راحت
- نوع محصول :
- فنرزن برقی
فنر سیم کشی
فنر سیمکشی ابزاری است که برای سهولت در عبور دادن سیم و کابل برق از داخل لوله های برقی مورد استفاده قرار می گیرد. در پروژه های ساختمانی یکی از مراحل اصلی سیم کشی برق ساختمان است که باید ابتدا مسیری برای عبور این سیم و کابل ها فراهم شود که این مسیر با لوله های برق در انواع لوله فولادی، لوله PVC، لوله خرطومی و غیره ایجاد می شود سپس باید تمامی سیم ها و کابل ها از داخل این لوله ها بگذرند و به جای مناسب خود برسند. برای رد کردن سیم و کابل از داخل لوله قطعا شما به وسیله ای نیاز دارید که این کار را به سهولت برای شما انجام دهد، فنر سیمکشی که انواع و مدل های متنوعی دارد یکی از این ابزارها است.
سیم کشی برق ساختمان یکی از کارهای تخصصی است که نیازمند ابزارهای خاصی مناسب برای همان کار می باشد که البته استفاده از ابزارهای تخصصی درست کمک می کند هم در زمان شما صرفه جویی شود و هم نیروی انسانی با سرعت و دقت بیشتری را کار را پیش می برد. یکی از ابزارهایی که به سیم کشی برق ساختمان شما کمک می کند و در واقع آن را امکان پذیر می سازد استفاده از فنر سیمکشی است که در یک دسته بندی کلی به دو نوع فنر سیمکشی دستی و فنر سیم کشی برقی تقسیم می شوند. فنرهای سیم کشی از آنجایی که انعطاف پذیری بالایی دارند می توانند به سهولت از مسیرهای پیچ و خم دار لوله های برق بگذرند و کار سیم کشی یا وایرینگ را انجام دهند.
عملکرد فنر سیمکشی
فنر سیم کشی در واقع یک نوار نازک فلزی است که در انتهای یک سمت آن گوی پلاستیکی یا فلزی و در انتهای سمت دیگر یک قلاب فلزی قرار دارد. شما باید از سمت گوی فنر را داخل لوله برق هدایت نمایید که در این صورت بدیهی است که با این کار سمت دیگر فنر سیم کشی که متصل به سر سیم است کشیده شده و سیم مورد نظر را از لوله برق عبور می دهد. البته باید توجه نمایید که انجام این کار ساده نیست و نیاز به یک متخصص برق کار دارد. در هنگام استفاده از فنر سیم زنی باید دقت داشته باشید که فشار وارد شده اندازه ای باشد که فنر شکسته یا خمیده نشود. فنرهای سیم کشی دستی معمولا در انواع مختلفی تولید می شوند و شما می توانید بسته به ساختمان و نوع سیم کشی یکی از فنرها را انتخاب کنید.
نوع دیگری از فنر سیمکشی به تازگی وارد بازار شده است با نام دستگاه فنرزن برقی که شرکت راحت اقدام به تولید این محصول نموده است. فنر زن برقی محصولی است که به سادگی قابل حمل بوده و عملکردی خیلی ساده و بی دردسر نسبت به نوع دستی دارد. در ساختمان داخلی این دستگاه یک ریسمان قرار گرفته است که سر آن از بخش نازل دستگاه بیرون می آید و می تواند به سر سیمی که قرار است وارد لوله شود نصب شده و با زدن دکمه استارت دستگاه ریسمان به همراه سیمی که به آن وصل شده است داخل لوله هدایت می شود. این عمل با کمک فشار هوا انجام می شود که در دستگاه فنر زن برقی نوع دستی پمپ باد یا موتور روی خود دستگاه سوار است و عمل ایجاد فشار هوا را انجام می دهد.
معرفی انواع فنر سیم کشی
فنرهای سیم کشی دستی معمولا برای تسهیل عبور سیم و کابل در انواع لوله ها به کار می روند و دارای انواع مختلفی می باشند. این محصولات به صورت عمومی در انواع پلاستیکی و فلزی در ضخامت های مختلفی تولید می شوند و برق کار می تواند متناسب با نیاز خود یکی از این مدل ها را انتخاب کند. سطح مقطع فنر اگر گرد باشد راحت تر وارد لوله برق می شود و به راحتی می توان آن را چرخاند به همین دلیل سهولت حرکت بیشتری دارد. در انتخاب فنر سیم کشی نکته ای که اهمیت دارد انعطاف پذیر بودن آن است که کمک می کند در مسیرهای پیچ و خم دارد که از زانوی برق استفاده شده است، فنر بتوانید سیم را از این مسیرها عبور دهد.
فنر سیمکشی فلزی
فنر سیم کشی فلزی از قدیمی ترین نوع فنرهای مخصوص برقکاری می باشد که فنر از صفحه ای آهنی ساخته شده است.
فنر سیمکشی سیم بکسلی با روکش پلاستیکی
این مدل از فنر سیم کشی دارای مغزی سیم بکسل با روکش پلاستیکی است که در برابر کشش، خمیدگی و پارگی مقاومت بسیار بالایی دارد و روکش پلاستیکی آن باعث شده تا به راحتی داخل لوله حرکت کند.
فنر سیمکشی سیم بکسلی با روکش تمام فلزی
این فنر سیم کشی دارای مغزی سیم بکسل و روکش تمام فلزی است که فنریت بالایی دارد و در برابر کشیدگی و خمیدگی مقاوم است.
فنر سیم کشی قاب دار
یکی از جدید ترین نوع فنرهای سیمکشی نوع قابدار می باشد که حمل ساده ای داشته، بدنه ای مقاوم در برابر ضربه دارد و زمانی که می خواهید فنر را داخل لوله بکشید به دست شما آسیب نمی زند. این مدل به دلیل مقاومت بالا تاخوردگی نداشته و ضخامتی استاندارد دارد.
در ادامه به بررسی انواع فنر سیم کشی برقی نیز می پردازیم که ممکن است از نوع ساده و دستی باشند که برای سیم کشی های داخل ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند. نوع دیگر دستگاه فنرزن فیبر نوری است که به یک پمپ باد مجزا متصل می شود و می تواند با استفاده از فشار هوای تولید شده از پمپ باد سیم را با کمک ریسمانی که به آن متصل است داخل لوله برق هدایت نماید.
شما می توانید برای خرید دستگاه فنرزن، خرید فنر سیمکشی دستی و یا اطلاع از قیمت فنر سیمکشی برقی و دستی به لایت هوم مراجعه نمایید و محصولات مختلف را با کسب اطلاعات خریداری نمایید.