نورپردازی ساختمان با چراغ خطی
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- لوپ لایت
- گارانتی :
- 2 سال
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- لوپ لایت
- گارانتی :
- 2 سال
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- لوپ لایت
- گارانتی :
- 2 سال
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- لوپ لایت
- گارانتی :
- 2 سال
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- لوپ لایت
- گارانتی :
- 2 سال
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- ES light
- جنس بدنه :
- رزین اپوکسی
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- ES light
- جنس بدنه :
- رزین اپوکسی
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- ES light
- جنس بدنه :
- رزین اپوکسی
فهرست:
نورپردازی نما خطی
نمای ساختمان یکی از اولین المان هایی است که توجه شما را در برخورد با یک بنا جلب می کند بنابراین نورپردازی نمای ساختمان و همچنین طراحی آن اهمیت بالایی دارد و می تواند نشان دهنده سطح ساختمان و زیبایی آن باشد. از شیوه های جدید تامین روشنایی ساختمان می توان به نورپردازی خطی نمای ساختمان اشاره کرد که نه تنها برای اهالی آن ساختمان اهمیت دارد بلکه اگر شما رهگذر هم باشید قطعا ساختمانی با المان های نوری زیبا توجه شما را جلب می کند و احساس خوشایندی را در مشاهده بنا به شما می دهد. توجه به روشنایی نمای ساختمان در واقع می تواند به خانه شما شخصیت بدهد و راه حلی مناسب برای خوشامدگویی به مهمانان شما محسوب می شود به طور مثال شخصی که به ساختمان شما مراجعه می کند در اولین نگاه نمای آن را می بیند که شما می توانید با نورپردازی به بهترین شکل نگاهش را جذب کنید سپس در مرحله دوم وارد محوطه حیاط ساختمان شما می شود که در این بخش نیز با استفاده از انواع چراغ های حیاطی و پارکی و یا انواع سنگ نورانی دفنی می توان مسیر عبوری زیبا برای مهمانان فراهم کرد.
امروزه نورپردازی نما نه تنها در تالارها، رستوران ها و مجتمع های تجاری جهت جلب توجه مشتریان اهمیت بالایی دارد بلکه در یک ساختمان مسکونی یا اداری هم حائز اهمیت است و می تواند زیبایی و جذایت بنا را دوچندان کند همچنین نورپردازی ساختمان ها در یک خیابان کمک می کند فضاهای شهری زیباتری را هم داشته باشیم. اگر برای شما هم نورپردازی ساختمان جالب باشد می توانید با لایت هوم همراه باشید تا به معرفی یکی از روش های جذاب جهت تامین روشنایی ساختمان بپردازیم.
نورپردازی خطی نما
به طور کلی نورپردازی نمای ساختمان با المان های مختلفی انجام می شود و بسته به دکوراسیون نما، کاربری ساختمان و نوع نوری که نیاز دارید می توان از عناصر مختلف استفاده کرد. تامین نور نما معمولا به چند صورت انجام می شود نورپردازی با وال واشر، نورپردازی با پروژکتور و نورپردازی خطی نما که هرکدام طبق اصول خاصی انجام می شوند و باید به این قواعد در تامین روشنایی توجه کرد به طور مثال بر خلاف روشنایی داخلی که در آن دیوارها و سقف نقش کلیدی دارند در خارج از منزل هم ستون ها و اشکال هندسی ساختمان مورد توجه هستند و باید نورپردازی ساختمان بر اساس این اشکال انجام شود. در بخش نورپردازی ساختمان در لایت هوم شما می توانید با اصول و قواعد استفاده از وال واشر مخصوص نورپردازی نما و پروژکتور مخصوص نما آشنا شوید ولی در این مطلب قصد داریم شما را با نورپردازی خطی ساختمان آشنا کنیم.
نورپردازی نما خطی یکی از شیوه های جدیدی است که توانسته جای خود را بین سازنده های ساختمانی باز کند و از روش های مدرن برای نورپردازی نما می باشد. همانطور که از نامش مشخص است در این روش از چراغ های خطی نما یا انواع سنگ نورانی نما استفاده می شود در واقع می توان این سنگ های نورانی را در اندازه های مختلف تهیه کرد و به صورت نواری روی نمای ساختمان استفاده کرد. چراغ های لاینر نما یا در واقع انواع چراغ خطی نما مقاومت بالایی در برابر عوامل طبیعی و گردوغبار دارند بنابراین شما می توانید با خیال راحت از این محصولات روی نمای ساختمان خود استفاده نمایید و حتی طرح های دلخواه خود را می توانید با این چراغ ها روی نما ایجاد کنید.
نورپردازی خطی نما با استفاده از چراغ های لاینر یا چراغ خطی
انواع چراغ خطی نما در واقع چراغ هایی ال ای دی هستند که نوری پیوسته و یکپارچه را ایجاد می کنند و می توانند متناسب با ساختار ستون ها و اشکال هندسی ساختمان ها روی نما به کار روند. استفاده از نورپردازی خطی ساختمان شیوه ای مدرن است که معمولا در ساختمان های مدرن به کار می رود و دست شما را در نورپردازی باز می گذارد به این صورت که شما می توانید مسیر مورد نظرتان را با پروفیل های مخصوص روی نمای ساختمان مشخص نمایید و داخل آنها از چراغ لاینر برای نورپردازی خطی نما استفاده کنید. از مزایای استفاده از سنگ نورانی خطی و یا چراغ خطی نورپردازی نما می توان به نور یکنواخت و یکپارچه آن اشاره کرد که خیرگی ندارد و دارای رنگ بندی نور متفاوتی است یعنی شما می توانید در زمان سفارش یکی از رنگ نورها را متناسب با سایر المان ها انتخاب کنید.
چراغ های خطی نما را می توان به دو صورت توکار و روکار در نمای بیرونی ساختمان به کار برد که برای نصب توکار باید ابتدا پروفیل های توکار داخل نمای ساختمان شما نصب شوند و سپس چراغ ها داخل این پروفیل ها قرار می گیرند. نوع دیگری از نصب برای چراغ لاینر نما نیز وجود دارد که به صورت روکار می باشد در واقع در این مدل می توان این چراغ ها را به صورت روکار با استفاده از بست های مخصوص نصب کرد. سنگ های نورانی نیز در دسته المان های جذاب برای نورپردازی ساختمان قرار دارند و شما می توانید از مدل های مختلف این چراغ های تزئینی برای تامین روشنایی نمای ساختمان خود استفاده نمایید.
نورپردازی خطی نما با استفاده از ریسه فلکسی و شلنگی
یکی از روش هایی که برای نورپردازی خطی نما مورد استفاده قرار می گیرد، ریسه های نواری یا ریسه های خطی ال ای دی می باشد که از روشنایی های مدرن و نوین در ساختمان سازی است و می تواند روی ستون های ساختمان یا زیر آنها نصب شود و ضمن ایجاد نور مناسب زیبایی نما را نیز دو چندان نماید. ریسه های ال ای دی نما نوار چسبده ای در پشت خود دارند که می توانند به راحتی روی نمای ساختمان نصب شوند و همانند نوارهای LED روشن اشکال و خطوطی زیبا را ایجاد کنند. از ویژگی های این محصولات می توان به قابلیت انعطاف پذیری، امکان برش و جداسازی به سادگی، ایجاد اشکال مختلف، نوردهی بالا در اندازه کوچک، مصرف انرژی پایین و تنوع رنگ بالا اشاره کرد. به طور مثال شما می توانید ریسه های نواری را به صورت نور مخفی روی ساختمان خود به کار ببرید و حتی می توان در ساختمان هایی که ستون ها دارای اشکال هندسی منحصر به فردی هستند از این ریسه ها برای تامین روشنایی استفاده کرد.
نورپردازی نما خطی با ریسه های نواری این امکان را به شما می دهد که به راحتی ریسه مورد نظرتان را در اندازه مختلف برش دهید و حتی می توانید روشن و خاموش کردن آنها را با ریموت انجام دهید همچنین شدت و رنگ نور هم از راه دور قابل کنترل می باشد. قابلیت تغییر رنگ نور ریسه ها این امکان را به شما می دهد تا در هر تایمی از شبانه روز و یا در مواقع مختلف بتوانید رنگ نور نمای ساختمان خود را تغییر دهید. یکی از ویژگی های ریسه های شلنگی مخصوص نما این است که در شرایط جوی مختلف مانند هوای بارانی و برفی، رطوبت بالا و تابش مستقیم نور خورشید مقاومت بالایی دارند و می توانند در طولانی مدت مورد استفاده قرار گیرند.
در آخر می توان گفت که به طور خلاصه نورپردازی نمای ساختمان می تواند با المان های زیر انجام شود و شما باید با توجه به کاربری ساختمان مورد نظرتان و نوع نوری که نیاز دارید یکی از این المان ها را انتخاب کنید:
- نورپردازی ساختمان با وال واشر
- نورپردازی نما ساختمان با پرورژکتور
- نورپردازی ساختمان با چراغ های دکوراتیو
- نورپردازی نما ساختمان با سنگ نورانی
- نورپردازی ساختمان با چراغ خطی یا لاینر
- نورپردازی نما ساختمان با ریسه های نواری LED
در شکل زیر شما می توانید ساختمانی که با چراغ خطی نما یا سنگ نورانی نما نورپردازی شده است مشاهده نمایید
شما می توانید برای مشاوره خرید محصولات نورپردازی خطی نما و همچنین مشاهده تمامی المان های مورد نیاز جهت نورپردازی نما خطی به فروشگاه اینترنتی لایت هوم مراجعه نمایید و با کسب راهنمایی رایگان نمای ساختمان خود را به صورت حرفه ای نورپردازی نمایید.