استابلایزر پُرنیک
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- پُرنیک
- نوع محصول :
- استابلایزر
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- پُرنیک
- نوع محصول :
- استابلایزر
- کشور سازنده :
- ایران
- برند :
- پُرنیک
- نوع محصول :
- استابلایزر
استابلایزر پُرنیک
استابلایزر پر نیک یک وسیله الکتریکی است که بدون در نظر گرفتن تغییرات در ولتاژ ورودی یا خروجی، برای انتقال ولتاژ ثابت به یک بار در ترمینال های خروجی آن طراحی شده است. استابلایزر پر نیک از تجهیزات حفاظتی در برابر ولتاژ و سایر جریان های دیگر محافظت می کند. همچنین به عنوان تنظیم کننده ولتاژ اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرد. تثبیت کننده های ولتاژ برای تجهیزات الکتریکی گران قیمت و گرانبها ترجیح داده می شوند تا از آن ها در برابر نوسانات ولتاژ پایین یا فشار مضر محافظت می کنند. استابلایزر پر نیک در زمان افت یا افزایش ولتاژ برق شهر از میزان ۲۲۰ ولت در یک بازه مشخص حداقل ولتاژ و حداکثر جریان الکتریکی ولتاژ برق را اصلاح نموده و آن را به سطح استاندارد می گرداند و از دستگاه های برقی بدون قطع برق محافظت می نماید. تنها در صورتی استابلایزر پرنیک برق خروجی را قطع خواهد نمود که ولتاژ از حد مجاز ولتاژ حداقلی و یا حداکثری دستگاه پایین تر یا بالاتر رود.
معرفی انواع محصولات پر نیک
شاید اولین سوال برای خرید استابلایزر پرنیک، این باشد که این استابلایزر و ترانس اتوماتیک را برای مصرف کننده تک فاز بهتر است یا سه فاز مناسب تر می باشد. معمولا اغلب کاربردهای خانگی و اداری تک فاز هستند و بیشتر کاربردهای صنعتی و کشاورزی، به استابلایزر سه فاز و صنعتی نیاز دارند. استابلایزر برق تک فاز یا X-Intelligent که به مدل های XI-7 ، مدل XI-10، مدل XI-14، مدل XI-20 تقسیم بندی می شوند.
به طور کلی، هر یک از تجهیزات یا دستگاه های الکتریکی برای طیف وسیعی از ولتاژ ورودی طراحی شده اند. بسته به حساسیت، دامنه کار تجهیزات به مقادیر خاصی محدود می شود. به عنوان مثال ، بعضی از تجهیزات می توانند مقدار مشخصی از ولتاژ نامی را تحمل کنند. نوسانات ولتاژ (افزایش یا افت مقدار ولتاژ نامی) در بسیاری از مناطق ، به ویژه در خطوط پایان یافته، کاملا رایج است. رایج ترین دلایل نوسانات ولتاژ روشنایی، خرابی های برق، سیم کشی معیوب و خاموش شدن دوره ای دستگاه است.
شرایط نصب انواع استابلایزر پرنیک
برای نصب استابلایزر خانگی، نیاز به یک فرد خاصی نیست. اگر خودتان اطلاعات برقی، حتی تا 10 درصد داشته باشید، می توانید با نصب یک ورودی فاز و نول به ورودی استابلایزر و اتصال مصرف کننده خود به خروجی استابلایزر ، دستگاه خود را نصب کنید. از تثبیت کننده های ولتاژ دستی یا قابل تعویض برای افزایش ولتاژ ورودی به منظور دادن ولتاژ خروجی در محدوده مورد نظر استفاده شده بود. چنین تثبیت کننده هایی با رله های الکترومکانیکی به عنوان دستگاه های سوئیچینگ ساخته می شوند. یک نوع محبوب دیگر تثبیت کننده ولتاژ تثبیت کننده سرور است که در آن اصلاح ولتاژ بدون هیچ گونه سوئیچ به طور مداوم انجام می شود. زیرا دستگاه استابلایزر پرنیک خانگی، به صورت ساده و حرفه ای طراحی شده که هر مصرف کننده می تواند به راحتی آن را نصب کند.
انواع این استابلایزرها را باید توسط نصاب استابلایزر در محل مورد نظر نصب نمود. روش نصب استابلایزر سه فاز به این صورت است که ابتدا استابلایزر پرنیک را از پالت آن جدا کرده و توسط قفل تابلویی نصب شده روی دستگاه، آن را باز می کنیم. در پایین دستگاه یک ترمینال وجود دارد که با توجه به شیارهای استابلایزر و محل عبور کابل ها ، کابل خود را عبور داده و سه کابل ورودی با نول به همراه ارت به آن وصل می کنیم. باید توجه نمود که کابل اتصالی نباید لغی داشته باشد که باعث خطا در دستگاه شود. سپس برق ورودی را از کنتور به استابلایزر و برق خروجی را به دستگاه مد نظر وصل می کنیم و با توجه به کلید روی دستگاه ، آن را روشن می کنیم.
بعد از اینکه توان استابلایزر مناسب برای مصرف کننده محاسبه شد، مرحله نصب و راه اندازی استابلایزر فرا می رسد. در این مرحله از کار، سه عدد سیم فاز ورودی RST و یک عدد سیم نول در ورودی استابلایزر پرنیک وصل می شود. همچنین یک عدد سیم ارت در استابلایزر سه فاز وجود دارد که به دستگاه وصل می شود. توالی فازها هنگام نصب استابلایزر در ورودی و خروجی باید رعایت شود. لازم به ذکر است که وصل سیم نول برای استابلایزر ضروری می باشد و این مورد به این دلیل است که کلیه نمایشگرهای استابلایزر پرنیک حتما باید دارای نول باشد.
شما خریداران گرامی به راحتی با مراجعه به سایت لایت هوم می توانید از قیمت استابلایزر پرنیک اطلاع پیدا کنید و خرید استابلایزر پرنیک را نهایی کنید.