آیا شما هم به گل و گیاه علاقه دارید؟ یک باغچه کوچک در حیاط خانه های امروزی میتواند در برهوت آپارتمان های جدید غنیمتی باشد اما با این همه گرفتاری های روزمره، چه کسی میخواهد و میتواند به این باغچه رسیدگی کند؟ چه کسی مرتبا به گلها آب خواهد داد؟ همین فکر معمولا سبب میشود مردم داشتن همان باغچه کوچک را هم از یاد ببرند. سیستم های آبیاری هوشمند که یکی از تجهیزات خانه های هوشمند به حساب میآیند این امکان را فراهم میکنند تا ساکنین یک ساختمان بی هیچ دردسری از باغچه ساختمان خود نگهداری نمایند. علاوه بر این سهولت انجام کار این سیستمها مصرف بهینه آب را هم به ارمغان میآورند.
استفاده از سیستم آبیاری هوشمند یکی از روش هایی است که برای جلوگیری از هدر رفت آب چه در فضاهای کوچک و چه در فضاهای بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. اگر قرار باشد از یک سیستم آبیاری هوشمند استفاده نمایید می توانید آن را زمان بندی کنید تا به صورت خودکار در زمان های مختلف زمین یا باغچه مورد نظر شما را آبیاری کند و این امر به قدری راحت می شود که شما در منزل نشسته اید و می توانید با گوشی همراه خود و از طریق اپلیکیشن روی گوشی سیستم آبیاری را فعال کرده و کار خود را انجام دهید.
همه ما به خوبی میدانیم امروزه آلودگی هوا که ناشی از استفاده از سوختهای فسیلی می باشد هر لحظه رو فزونی است. رشد میزان گازهای گلخانه ای موجود در جو زمین نیز معضل دیگری است که سلامت محیط زیست ما را دچار چالشی جدی کرده است و از عوامل مهم گرم شدن بیش از حد کره زمین گردیده است. با این وصف وجود فضای سبز در شهرها و ساختمانها یک امر ضروری به نظر میآید. در واقع خود همین شهرها از اصلیترین عوامل تخریب طبیعت و آسیبرسانی به محیط زیست هستند و فضاهای سبز شهری و خانگی در حکم اقدامی برای جبران مافات. بنابراین بهره گیری از سازوکارهای پیشرفته در اموری مثل نگهداری از فضاهای سبز شهری و خانگی میتواند بسیار حائز اهمیت باشد.
یکی از دلایلی که سیستم آبیاری هوشمند بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است مربوط میشود به این یک پیشینه مشترک. معمولا در میان مردم این دغذغه هنگام رفتن به سفر عمومیت داشت که گلهای خانه و به طور کلی فضای سبز خانه را در نبود ایشان چه کسی مراقبت خواهد نمود؟ اما امروزه با استفاده از سیستم آبیاری باغچه در خانههای هوشمند این امکان وجود دارد که به شکلی برنامهریزی شده و البته هوشمند این کار را به راحتی به انجام رساند و حتی از راه دور کنترل و نظارت کرد.
سیستم آبیاری هوشمند با برنامه هایی از قبل تعریف می شود و در میزان بالایی سبب صرفه جویی در مصرف آب می گردد. با نصب تجهیزات مربوط به آبیاری هوشمند می توانید به راحتی فضای سبز مورد نظرتان را در هر زمان و هر مکانی بدون آسیب رسیدن به گیاهان در اثر کم آبی یا بی آبی انجام دهید. در سیستم های آبیاری هوشمند باید از کنترل کننده ها استفاده کرد که نوعی از آنها کنترلر بر پایه آب و هوا می باشد و نوع دیگر کنترلر بر پایه رطوبت محل خاک که برای این سنسورها حد نصابی مشخص می گردد که در صورت بالا رفتن یا پایین آمدن این اعداد نسبت به حد نصب عمل آبیاری یا قطع آن انجام می شود.
شاید از مهمترین ویژگیهای یک سیستم آبیاری هوشمند وجود سامانه تصفیه هوا در تجهیزات جانبی آن باشد. این سامانه از سازوکار فیلترینگ مبتنی بر کربن بهره میبرد. همانطور که میدانید بعضی از گیاهان ممکن است بوی ناخوشایندی را در فضا تولید نمایند. سامانه تصفیه هوا در این موارد کاربرد دارد و میتواند این بوهای نامطبوع را به راحتی از بین ببرد. با استفاده از سیستم آبیاری هوشمند شما می توانید کوددهی را نیز انجام دهید همچنین عمل آبیاری در این سیستم ها معمولا به صورت قطره ای انجام می شود و در صورت بارندگی می توانید آن را جوری تنظیم نمایید که خاموش شود.
نکته آخر اینکه این سیستمهای هوشمند آبیاری معمولا با یک نرمافزار در گوشیهای هوشمند قابل اتصال و هماهنگی هستند که به راحتی اطلاعات بسیاری را در اختیار شما قرار خواهد داد. فضای سبز را جدی بگیرید. امروزه دیگر سیستمهای هوشمند هر بهانهای را برای عدم حضور این فضاها در خانههایمان به کناری زدهاند.
نقش چراغ های محوطه ای در ایمنی و امنیت پارک ها و مسیرها انواع چراغ…
بهترین فیوزهای مینیاتوری برای استفاده در خانه امنیت سیستمهای برقی در خانهها یک موضوع مهم…
چراغ های ریلی با دیگر سیستم های نورپردازی چه تفاوتی دارند ؟ در این مقاله،…
ایده های خلاقانه برای نورپردازی ریلی نور پردازی یکی از مهم ترین و با اهمیت…
معرفی بی متال و انواع آن حفاظت از موتور های الکتریکی بسیار مسئله حائز اهمیتی…
تفاوت های کابل ولتاژ بالا و ولتاژ پایین چیست ؟ کابل های برق، رگ های…